בקערה שמים שמנת מתוקה, חלב ,פודינג וניל ואבקת סוכר ומקציפים עד לקבלת קרם יציב. מוסיפים גבינה לבנה ומקפלים לאיחוד.
בקערה קטנה נפרדת שמים חלב, קפה נמס ומערבבים.
טובלים כל ביסקוויט בחלב , מניחים על התבנית, מעל שמים חלק מכמות הקצפת ומיישרים עם פלטה / כף. מניחים מעל עוד שכבת ביסקוויטים – קצפת וחוזרים שוב על הפעולה. (יוצא 3 שכבות לתבנית כמו בסירטון).
מגרדים מעל שוקולד מריר מעבירים למקרר להתייצבות וזה מוכן!
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷






