מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן ושומרים 1/4 כוס מהמי פסטה.
הכנת הרוטב:
במחבת על להבה נמוכה ממיסים את החמאה, מוסיפים שמן זית ושום כתוש ומבשלים בערך כדקה עד להזהבה קלה.
מוסיפים רסק עגבניות , מלח , פלפל שחור , צ'ילי גרוס לפי הטעם מערבבים ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את השמנת המתוקה ולאחר מכן את המי פסטה ומערבבים.
ברגע שהרוטב מעט מסמיך מורידים מהאש , מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב כך שכל הפסטה תהיה עטופה ברוטב.
מגישים ומגרדים מעל מלא פרמזן!
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷