פסטה רוזה

WhatsApp Image 2025-05-10 at 13.05.24

אני אתחיל מהסוף - אל תוותרו על הצ'ילי גרוס! הוא מוסיף פיקנטיות ולדעתי זה הרבה יותר טעים ככה. את המתכון הזה כל אחד יכול להכין , גם אם אתם לא יודעים לבשל. אין כאן שום דבר מסובך ובכמה דקות ויש לכם מנה מושלמת! ואל תשכחו לגרד מעל מלאאא פרמזן (:

מצרכים |

250 גרם פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן (אני השתמשתי בפסטה פנה)

25 גרם חמאה

1 כף שמן זית

1-2 שיני שום כתושים

1 כף גדושה רסק עגבניות

מלח

פלפל שחור

צ'ילי גרוס

125 מ"ל שמנת מתוקה

1/4 כוס מי פסטה

פרמזן

אופן הכנה |

מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן ושומרים 1/4 כוס מהמי פסטה.

הכנת הרוטב:

במחבת על להבה נמוכה ממיסים את החמאה, מוסיפים שמן זית ושום כתוש ומבשלים בערך כדקה עד להזהבה קלה.

מוסיפים רסק עגבניות , מלח , פלפל שחור , צ'ילי גרוס לפי הטעם מערבבים ומבשלים עוד דקה.

מוסיפים את השמנת המתוקה ולאחר מכן את המי פסטה ומערבבים.

ברגע שהרוטב מעט מסמיך מורידים מהאש , מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב כך שכל הפסטה תהיה עטופה ברוטב.

מגישים ומגרדים מעל מלא פרמזן!

 

אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד