מתחילים עם הכנת הפרלין:
ממיסים שוקולד לבן ושמן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
מזלפים לתבנית פרלינים ומכניסים למקפיא עד להקפאה מלאה.
ממשיכים להכנת העוגיות:
מחממים תנור ל175 מעלות.
בקערת מיקסר עם וו גיטרה (אפשר להכין גם ידני) שמים חמאה וסוכרים ומקרימים.
מוסיפים ביצה ומערבבים.
מוסיפים קמח,קקאו, אבקת סודה לשתייה ושוקולד חלב ומערבבים לאיחוד.
מחלקים לכדורים של 40 גרם, שמים בפנים את הפרלין ומגלגלים לכדור.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים כ8-9 דק בלבד!
זה יראה רך אבל זה מתקשה בחוץ.
מצננים ואוכלים.
הערות:
-ניתן לשמור את הבצק של העוגיות אמסטרדם במקפיא עד חודש וחצי.
-במידה והכנתם כדורי בצק , הקפאתם עם הפרלין ואתם רוצים לאפות – תוסיפו 2-3 דק לזמן אפייה.
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷