עוגת מייפל ופקאנים

28F47D5A-64AD-448D-B160-5437118858B4

מצרכים |

לעוגה:

4 ביצים

1 כוס סוכר (200 גרם)

1 כוס שמן (200 מ"ל)

3/4 כוס שמנת מתוקה (לגרסה הפרווה ניתן להמיר למיץ תפוזים)

3/4 1 כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפייה

 

לטופינג:

60 גרם פקאנים טבעיים גרוסים

1 כפית קינמון

1 כפית סוכר חום כהה / דמררה

 

לזילוף:

סירופ מייפל

אופן הכנה |

מחממים תנור ל160 מעלות.

בקערה מערבבים פקאנים, קינמון וסוכר ומניחים בצד.
בקערה נוספת שמים ביצים וסוכר ומקציפים לתערובת תפוחה. מוסיפים שמן ושמנת מתוקה ומקציפים לאיחוד.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוזגים את התערובת לתבנית משומנת , מפזרים מעל את תערובת הפקאנים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 40-50 דק / עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.

כשהעוגה עדיין חמה מחוררים אותה מעט עם שיפוד ומוזגים מעל מייפל (ככה הכל יחלחל לתוך העוגה וזה ירכך אותה עוד יותר).

את העוגה יש לאכול רק אחרי שהיא התקררה לחלוטין!

אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷

שתפו את המתכון >>>

תפריט נגישות

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד