רולדת אלפחורס כשרה לפסח

D62FC8BD-18F7-4AC6-AD7D-5907E0751A20

מצרכים |

4 ביצים

100 גרם סוכר (1/2 כוס)

35 גרם שמן (3 כפות)

100 גרם קורנפלור של מימונס (3/4 כוס)

1/2 כפית אבקת אפייה של מימונס

1/2 כפית תמצית וניל של מימונס

לקרם:

500 מ״ל שמנת מתוקה

80 גרם פודינג בטעם וניל של מימונס (1 חבילה)

120 מ״ל חלב (1/2 כוס)

1/2 1 כפות גדושות של ריבת חלב (למריחה בפנים)

לעיטור:

קוקוס לבן טחון של מימונס

אופן הכנה |

1. מחממים תנור ל-175 מעלות סטטי.

2. בקערת מיקסר שמים ביצים וסוכר ומקציפים במשך 5 דק עד לקבלת תערובת תפוחה.

3. מוסיפים שמן ותמצית וניל ומקציפים.

4. מוסיפים קורנפלור ואבקת אפייה ומקציפים עד לאיחוד.

5. לוקחים תבנית עם נייר אפייה ומשמנים את נייר האפייה היטב! מוזגים את הבלילה , משטחים באופן שווה ואופים כ10-14 דק / עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.

  1. מגלגלים את הרולדה עם הנייר אפייה , מכסים במגבת ומניחים בצד לצינון (20-30 דקות).
  2. עוברים להכנת הקצפת:

מקציפים שמנת מתוקה , פודינג וניל וחלב עד לקבלת קצפת יציבה.

8. פותחים את הרולדה, מורחים בפנים ריבת חלב

ומעל משטחים חצי מכמות הקרם באופן שווה. מגלגלים, מצפים ביתרת הקצפת ומעבירים את הרולדה למקרר.

9. במחבת שמים קוקוס וקולים אותו על אש נמוכה – מצננים מעט.

10. מוצאים את הרולדה מהמקרר, מצפים אותה בקוקוס קלוי ומעבירים לכלי הגשה.

אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

פרסום ממומן בשיתוף מימונס

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד