שברי שוקולד ושערות קדאיף בהשראת שוקולד דובאי

WhatsApp Image 2025-02-01 at 13.21.41

מצרכים |

170 גרם שערות קדאיף קצוצות
80 גרם חמאה מומסת
100 גרם שוקולד לבן
100 גרם שוקולד חלב
פיסטוקים / אגוזי לוז קצוצים

אופן הכנה |

בקערה שמים שערות קדאיף וחמאה ומערבבים. מעבירים למחבת ומטגנים על אש נמוכה – בינונית עד להזהבה.
ממיסים שוקולד לבן ושוקולד חלב (כל אחד בקערה נפרדת).
מחלקים את תערובת הקדאיף שווה בשווה בין שני קערות השוקולד (יוצא 90 גרם לכל קערה), מוסיפים פיסטוקים/ אגוזי לוז ומערבבים לאיחוד.
לוקחים תבנית עם נייר אפייה, ומשטחים את התערובת באופן שווה (יחסית דק).
מכניסים להקפאה ל10 דק, מוציאים, שוברים לחתיכות ואוכלים.
שומרים במקפיא.

אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

תפריט נגישות

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד