1. מכינים את התערובת לכדורי שוקולד לפי ההוראות הרשומות על האריזה.
2. מכניסים למקרר את התערובת לשעה וחצי / עד שהיא מתייצבת.
3. הכנת הקרם – מקציפים את כל המצרכים עד לקבלת קרם יציב.
4. מרדדים את תערובת כדורי השוקולד בין 2 ניירות אפייה עד שהיא מכסה את הנייר כמעט במלואו. (התערובת חייבת להיות קרה, כדי שלא תידבק לנייר האפייה).
5. מורחים מעל את הקרם בשכבה אחידה ומגלגלים בעדינות את הרולדה.
6. מעבירים למקפיא ל3 שעות / עד שהרולדה קפואה לחלוטין.
7. מוציאים מהמקפיא את הרולדה, מצפים בקוקוס ופורסים.
*שומרים במקפיא*
פרסום ממומן בשיתוף מימונס.