בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח , שמרים , סוכר ומערבבים. מוסיפים בהדרגה מים ושמן. לאחר 5 דק מוסיפים קורט מלח ומעבדים עוד 5 דק כדי שהרשת גלוטן תתפתח. (הבצק יוצא מעט דביק וזה בסדר).
מעבירים את הבצק לקערה, מכסים ומתפיחים שעה / עד הכפלת נפח.
מוציאים את הבצק , מקמחים אותו מעט , מחלקים ל-2 כדורים , ומתפיחים שוב 20 דק. (לכסות אותם).
מחממים תנור ל210 מעלות.
מקמחים מעט את המשטח עבודה, מרדדים כל כדור בצק לעובי דק, מורחים נוטלה , מגלגלים , חותכים לפרוסות של רוזלך ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
מכניסים לאפייה ל8-10 דק! זה צריך להשאר בהיר.
לאחר האפייה מפדרים באבקת סוכר ואוכלים.
*מומלץ לאכול את זה סמוך להכנה*
הערות:
כדי לדעת אם הרוזלך מוכן תסתכלו על התחתית שלו אם היא זהובה מעט.
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷