קראמבל תפוחים

Screenshot 2024-11-19 at 16.30.45

מצרכים |

לתערובת התפוחים:

4-5 תפוחים מזן גראנד סמית (הירוקים)

2 כפות סוכר

1 כפית קינמון

1 כפית מחית / תמצית וניל.

 

לקראמבל:

140 גרם קמח (1 כוס)

100 גרם חמאה

1/3 כוס סוכר לבן / חום דמררה

 

לתוספת: אבקת סוכר וגלידת וניל

אופן הכנה |

מחממים תנור ל180 מעלות.
מקלפים את התפוחים,חותכים לקוביות ומעבירים לקערה. מוסיפים סוכר,קינמון ומחית וניל ומערבבים. מעבירים לכלי חסין מחום.
לקראמבל: בקערה שמים את כל המצרכים ומערבבים עם הידיים או במעבד מזון עד לקבלת בצק. שמים מעל התפוחים.
מכניסים לתנור 25-30 דקות או עד להזהבה.
מומלץ לפדר מעל אבקת סוכר ולאכול עם גלידת וניל מעל 🍦

הכנתם את המתכון? תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד