בקערה אחת שמים שוקולד מריר ו100 מ״ל שמנת
בקערה שנייה – שוקולד חלב ו50 מ״ל שמנת
ובקערה שלישית – שוקולד לבן ו50 מ״ל שמנת.
ממיסים את השוקולדים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה ומניחים בצד.
בקערה נפרדת מקציפים 500 מ״ל שמנת מתוקה
(אפשר להוסיף גם כף פודינג וניל ליותר יציבות) ומקציפים לקצפת יציבה אך עדיין רכה. (מרקם יוגורט).
מחלקים את הקצפת באופן שווה בין 3 הקערות ומקפלים. (זה יוצא 166 גרם שמנת מוקצפת לכל קערה).
מעבירים לשקיות זילוף ומזלפים בשכבה התחתונה מעט מהמסה של השוקולד מריר ומכניסים למקפיא ל30 דק.
לאחר מכן, מזלפים בשכבה האמצעית את המסה של השוקולד חלב ומכניסים שוב ל30 דק.
ובסוף מזלפים את המסה של השוקולד לבן – ומעבירים למקרר ל4 שעות לפחות.
הערות:
– ניתן לשמור את הקינוחי כוסות במקפיא ואחכ להפשיר במקרר.
– אפשר לשים בטופינג גנאש חלב / מריר (אבל תשאירו טיפה רווח ואל תזלפו עד הסוף מהמוס).
– כמות היחידות שיוצאת תלויה בסוג הכלי שאתם בוחרים.
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷