קאפקייקס שוקולד מעוצבים

IMG_0858

מצרכים |

לעוגה:

תערובת עוגה בטעם שוקולד של מימונס

 

למילוי:

ממרח שוקולד שאוהבים.

 

לקצפת:

375 מ"ל שמנת מתוקה

6 כפות פודינג לבן בטעם וניל של מימונס

120 מ"ל חלב

צבע מאכל ג'ל ורוד

 

לכיתוב:

נטיפי שוקולד לבן של מימונס

אופן הכנה |

מחממים תנור ל-160 מעלות.

הכנת העוגה:

מכינים את העוגה לפי ההוראות שרשומות על האריזה , מוזגים למנג'טים לקאפקייקס (חצי גובה) ומכניסים לאפייה ל 20-30 דקות / עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.

מצננים לחלוטין.

הכנת הקרם:

מקציפים את כל המצרכים עד לקבלת קרם יציב (לא מידי).

מחלקים את הקרם ל-3 קערות (אפשר גם ל-2) , בכל קערה שמים טיפה של צבע מאכל ג'ל ומקפלים בעדינות עד לקבלת הגוון הרצוי. (כלומר יהיו כאן 3 גוונים של ורוד , בחלק תשימו נגיעה קטנה של צבע מאכל ובחלק טיפה יותר).

מעבירים את הקרם לשקיות זילוף כאשר בכל שקית יש צנטר בצורה שונה.

בכל קאפקייקס יוצרים חור באמצע , מזלפים בפנים ממרח שוקולד ומעל מזלפים את הקצפת באופן חופשי.

 

הערות:

  • איך מכינים את הדסקיות בצק סוכר? אני קניתי בצק סוכר לבן והוספתי לו צבע מאכל ג'ל ורוד (אפשר לקנות כבר מראש בצק סוכר ורוד) , לשתי אותו היטב עד שהתקבל הגוון שרציתי. רידדתי , עשיתי הטבעה של לבבות וקרצתי לעיגולים בקוטר של המנג'טים.
  • כשאתם עובדים עם בצק סוכר יש לפדר מעט קורנפלור על המשטח לעבודה נוחה יותר.
  • מתחת לכל דסקית חייבת להיות שכבת הפרדה כדי שהבצק סוכר לא יימס או "יזיע" מהקצפת אז יש למרוח שכבה דקה של צימקאו.
  • את הדסקיות בצק סוכר עדיף להכין יום – יומיים מראש ולשמור בקופסא סגורה בטמפ' החדר.
  • את האותיות הכנתי מנטיפים בטעם שוקולד לבן של מימונס (זה הצימקאו). – ממיסים צימקאו בשקית זילוף, מזלפים לתבנית אותיות, מכניסים למקפיא להתייצבות ומחלצים בעדינות. כדי להדביק את האותיות מזלפים קצת צימקאו מאחורי כל אות ומדביקים על הדסקית.

אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

פרסום ממומן בשיתוף מימונס.

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד