מתחילים בהכנת הפסטו הביתי:
במעבד מזון שמים חבילת בזיליקום, שום, 1/2 כוס שמן זית , צנוברים , פרמזן , קורט מלח וטוחנים. אם תוך כדי אתם רואים שצריך עוד שמן תוסיפו את ה1/4 כוס שנותרה בהדרגה.
בשלב זה תבדקו טעמים
ולאחר מכן מעבירים לקופסא ומכניסים למקרר לשעה – שעתיים כדי הפסטו יתייצב מעט.
במחבת על אש נמוכה בינונית שמים שמנת מתוקה ו3-4 כפות מהפסטו שהכנו (אפשר להוסיף עוד אם אתם אוהבים , ואפשר להוסיף גם מעט פרמזן) , מערבבים ונותנים לרוטב להסמיך – מידי פעם תערבבו ,ההסמכה לוקחת בערך 10 דקות.
מוסיפים את הפסטה , מערבבים , מגישים ומגרדים מעל פרמזן 😍
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷