עוגת שיש קינמון

עוגת שיש קינמון

מצרכים |

4 ביצים

1/4 1 כוסות סוכר

1 כוס שמן

3/4 כוס שמנת מתוקה

3/4 1 כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפייה

1 כף גדושה קינמון (מי שאוהב יותר אפשר להוסיף עוד כף)

לפידור מעל – אבקת סוכר

אופציה לשדרוג – פקאנים / אגוזי מלך

אופן הכנה |

מחממים תנור ל160 מעלות.
בקערה שמים ביצים וסוכר ומקציפים לתערובת תפוחה. מוסיפים שמן ושמנת מתוקה ומקציפים לאיחוד.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוזגים לקערה נפרדת רבע מהתערובת ומוסיפים לה כף גדושה של קינמון ומערבבים.
משמנים את התבנית, מוזגים את הבלילה הלבנה ומעל שמים את בלילת הקינמון ומשישים מעט.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל50 דק – שעה ו5 דק. (זמן האפייה משתנה בין תנור לתנור – תנעצו שיפוד והוא אמור לצאת חלק עם מעט פירורים – תזהרו לא לייבש את העוגה!).
מצננים את העוגה, מפדרים אבקת סוכר , פורסים ואוכלים. (ממליצה לאכול את העוגה רק יום אחרי היא תהיה יותר טעימה!)

אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד