מחממים תנור ל165 מעלות סטטי.
בקערת מיקסר שמים ביצים וסוכר ומקציפים עד לקבלת תערובת תפוחה. מוסיפים שמן ומיץ תפוזים ומקציפים. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומקציפים לאיחוד.
מעבירים לתבנית משומנת ואופים כ25-35 דק / עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
מקררים היטב.
הכנת הקרם:
מקציפים את כל המצרכים עד לקרם יציב.
מורחים מעל העוגה ומעבירים למקרר לשעה.
לגנאש:
ממיסים את השוקולד לבן ושמנת בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה. מוזגים מעל העוגה ומכניסים שוב למקרר להתייצבות מלאה.
(במידה ואתם רוצים גנאש יותר לבן – יש להוסיף מעט אבקה לבנה ולטחון עם בלנד מוט).
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷
פרסום ממומן בשיתוף קנווד