עוגת קרמבו לבנה

Image

אין אחד שלא גדל על עוגת קרמבו, העוגה הנוסטלגית והאהובה שהכינו ועדיין מכינים בכל בית. הפעם בחרתי להכין אותה בגרסה הלבנה והיא יצאה מדהימה!

מצרכים |

לעוגה:

3 ביצים

125 גרם סוכר (1/2 כוס + 2 כפות)

100 מ״ל שמן (1/2 כוס)

120 מ״ל מיץ תפוזים (1/2 כוס)

140 גרם קמח (1 כוס)

5 גרם אבקת אפייה (1 כפית)

לקצפת:

250 גרם שמנת מתוקה

1 כוס חלב

80 גרם פודינג וניל (1 חבילה)

לגנאש:

140 גרם שוקולד לבן

70 מ״ל שמנת מתוקה

אופן הכנה |

מחממים תנור ל165 מעלות סטטי.

בקערת מיקסר שמים ביצים וסוכר ומקציפים עד לקבלת תערובת תפוחה. מוסיפים שמן ומיץ תפוזים ומקציפים. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומקציפים לאיחוד.

מעבירים לתבנית משומנת ואופים כ25-35 דק / עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.

מקררים היטב.

הכנת הקרם:

מקציפים את כל המצרכים עד לקרם יציב.

מורחים מעל העוגה ומעבירים למקרר לשעה.

לגנאש:

ממיסים את השוקולד לבן ושמנת בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה. מוזגים מעל העוגה ומכניסים שוב למקרר להתייצבות מלאה.

(במידה ואתם רוצים גנאש יותר לבן – יש להוסיף מעט אבקה לבנה ולטחון עם בלנד מוט).

אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

פרסום ממומן בשיתוף קנווד

שתפו את המתכון >>>

תפריט נגישות

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד