מחממים תנור ל160 מעלות.
בקערה שמים ביצים וסוכר ומקציפים לתערובת תפוחה. מוסיפים שמן ושמנת מתוקה ומקציפים לאיחוד.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לתבנית משומנת עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל40-50 דק (זמן האפייה משתנה בין תנור לתנור – תנעצו שיפוד והוא אמור לצאת חלק עם מעט פירורים)
טיפ: ברגע שהעוגה מוכנה תחוררו אותה מעט עם שיפוד ורק אז תמזגו מייפל (ככה הכל יחלחל לתוך העוגה וזה ירכך אותה עוד יותר) תפזרו אגוזים וזהו זה מוכן!
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷