מכינים אספרסו ומניחים אותו בצד להתקרר.
בקערת מיקסר שמים שמנת מתוקה , סוכר , פודינג וניל ומקציפים עד לקרם *כמעט* יציב. מוסיפים את המסקרפונה ומקציפים עד לאיחוד וקבלת קרם יציב. (שימו 🤍 שאת המסקרפונה יש לפתוח בעזרת מטרפה לפי שאתם מוסיפים אותה על מנת שלא יהיו גושים).
הרכבת העוגה:
בתוך הרינג שמים בדפנות שקף / בנייר אפייה ומניחים על תחתית להגשה או צלחת.
טובלים כל בישקוטי באספרסו (זה חייב להיות מהיר כדי שלא יהפוך למושי) , מניחים שכבה של בישקוטים , מעל קרם, שוב בישקוטים ושוב קרם.
מיישרים ומכניסים למקרר ל3-4 שעות להתייצבות.
הכנת הקצפת:
מקציפים את הכל המצרכים בקערה עד לקבלת קרם יציב.
מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנטר עגול.
מוציאים את העוגה מהמקרר , מזלפים עיגולים ומעצבים אותם כמו בסרטון.
מפדרים מעל אבקת קקאו ומגישים.
.
הערות:
- שומרים במקרר.
- העוגה משתבחת ביום למחרת.
פרסום ממומן בשיתוף דלונגי.