בקערה (אפשר גם במיקסר עם וו גיטרה) שמים חמאה , סוכר חום ולבן ומקרימים.
מוסיפים ביצה ומערבבים.
מוסיפים קמח, קורנפלור, אבקת סודה לשתייה,קורט מלח וקינדרים ומערבבים לאיחוד. (אם הכנתם ידני ולא במיקסר בשלב זה עדיף לאחד את הבצק עם הידיים).
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
מחממים תנור ל180 מעלות.
לאחר קירור יוצרים כדורים (אני עשיתי כל כדור במשקל של 60 גרם) ושמים בתבנית במרווחים.
אופים כ10-14 דק / עד שהצדדים מעט מזהיבים והעוגיה עדיין רכה במרכז.
מוציאים מהתנור , מחכים 5 דק ואז שמים על העוגיות אצבעות קינדר. (שלב זה לא חובה).
נותנים לעוגיות להצטנן לחלוטין! (אל תנסו להרים אותן כי הן יתפרקו לכן – הן רכות ולאחר מכן מתייצבות בחוץ).
הערות:
-ניתן להכין עיגולי בצק ולשמור בקופסא אטומה במקפיא וכל פעם שרוצים עוגיה להוציא ולאפות.
-במידה ומשנים את גודל העוגיה – זמן האפייה ישתנה.
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷