סינבון עננים!

28781A6A-02A0-49B5-A626-3841D6D87810

מצרכים |

לבצק:
500 גרם קמח לבן מנופה מימונס
8 גרם שמרים יבשים מימונס

100 גרם סוכר (1/2 כוס)

2 ביצים L

190 מ"ל חלב קר

100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

למילוי:
80 גרם חמאה רכה
170 גרם סוכר חום כהה / דמררה
2 כפות קינמון

*שמנת מתוקה למזיגה מעל הסינבון*

לקרם שמנת:
45 גרם חמאה רכה
60 גרם אבקת סוכר מימונס
110 גרם גבינת שמנת
1/2 כפית תמצית וניל טהור של מימונס

אופן הכנה |

הכנת הבצק:
1.שמים בקערת מיקסר עם וו לישה קמח, שמרים, סוכר ומערבלים. מוסיפים חלב, ביצים ומערבבים על מהירות נמוכה. לאחר שהבצק התאחד עם המרכיבים מוסיפים  את החמאה ולשים 12-14 דקות עד פיתוח חלון גלוטן. (חשוב מאוד לבדוק- יוצא בצק רק ומעט דביק).

2.מעבירים לקערה, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים להתפחה של לילה במקרר. (אפשר גם להתפיח בחוץ כשעה עד הכפלת הנפח ולעבוד ישר עם הבצק).

3. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים. כל חלק מרדדים למלבן (לא דק מדי, להשאיר עובי).

4.מורחים חמאה בשכבה אחידה, מערבבים סוכר וקינמון, מפזרים ומשטחים על פני הבצק.

5.מגלגלים לרולדה, פורסים לעיגולים ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.

6.מתפיחים כ-30 דקות עד הכפלת הנפח.

7.מחממים תנור ל-180 מעלות.

8. מוזגים מעט שמנת מתוקה מעל כל סינבון ולאחר מכן מכניסים לאפייה ל-25-30 דקות עד השחמה.

הכנת הקרם:

9.מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת מרקם אחיד.

10.לאחר שהסינבונים מעט התקררו, מורחים מעל כל סינבון את קרם השמנת.

אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

פרסום ממומן בשיתוף מימונס

שתפו את המתכון >>>

תפריט נגישות

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד