מלבי פרווה

Screenshot 2024-11-19 at 19.27.54

מלבי פרווה - קינוח מושלם שמתאים אחרי ארוחה בשרית. ותסמכו עלי שלא תרגישו שום הבדל בין זה לחלבי!

מצרכים |

למלבי:

240 מ״ל מים

200 גרם קרם קוקוס

65 גרם סוכר (1/4 כוס + 1 כף)

45 גרם קורנפלור (4 כפות)

מי ורדים לפי הטעם.

 

לטופינג:

סירופ מלבי (יש בסופרים)

קוקוס

אגוזי לוז מסוכרים / בוטנים / פיסטוקים

אופן הכנה |

בקלחת שמים 120 מ״ל מים , קרם קוקוס וסוכר ומביאים לרתיחה.
בקערה נפרדת שמים קורנפלור ואת ה- 120 מ״ל מים הנותרים ומערבבים עד שאין גושים.
כשתערובת המים והקרם קוקוס התחממה מוסיפים אליה את תערובת הקורנפלור ומחזירים לגז על אש בינונית ומערבבים כל הזמן עד שהתערובת מסמיכה. (זה לוקח כמה דקות).
לאחר שהתערובת הסמיכה מוזגים לכלים שבחרנו, נותנים לזה להצטנן בחוץ (עד שזה כבר לא חם), מכסים ומעבירים למקרר.
לפני ההגשה שמים סירופ ותוספות שאוהבים.

אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

תפריט נגישות

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד