ממיסים שוקולד לבן ו-25 גרם שמנת מתוקה עד להמסה מלאה. בקערה נפרדת ממיסים 70 גרם שוקולד חלב.
בקערה גדולה שמים שמנת מתוקה , פודינג וניל, תמצית וניל ומקציפים עד למרקם יוגורט.
מוסיפים את תערובת השוקולד הלבן והחלב ומערבבים עד לאיחוד.
מוסיפים שוקולד חלב גרוס ומקפלים לאיחוד.
מוזגים את הבלילה לקריסטלים ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.
הכנת הגנאש:
7. ממיסים שמנת מתוקה ושוקולד חלב בפולסים עד להמסה מלאה.
8. מוזגים מעל הקריסטלים הקפואים ומחזירים למקפיא לשעה.
הכנת הכיתוב:
שמים נטיפים בטעם שוקולד בתוך שקית זילוף ומכניסים את השקית לכוס עם מים רותחים ומחכים עד שהכל יימס.
.מזלפים לתוך תבנית אותיות את הכיתוב שבחרתם , מעבירים למקפיא ל10 דק ומחלצים בעדינות. מקשטים בפניני שוקולד , שמים את הכיתוב וזה מוכן.
*שומרים את המוס במקפיא ולפני האכילה מפשירים 20-25 דקות – מומלץ לאכול את המוס שהוא חצי קפוא!*
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷
פרסום ממומן בשיתוף מימונס.