מוס שוקולד חלב לולנטיין

WhatsApp Image 2025-02-13 at 20.05.31

מצרכים |

למוס:

250 מ״ל שמנת מתוקה

50 גרם שוקולד לבן של מימונס

25 מ״ל שמנת מתוקה (נוספים)

1 כף פודינג לבן בטעם וניל של מימונס

1 כפית תמצית וניל של מימונס

70 גרם שוקולד חלב של מימונס (את ה30 גרם הנותרים קוצצים ומוסיפים כצ׳אנקים)

 

לגנאש:

40 מ״ל שמנת מתוקה

70 גרם שוקולד חלב של מימונס

 

לקישוט:

פניני שוקולד

נטיפים בטעם שוקולד לבן לאפייה של מימונס (משמש גם כצימקאו לכיתוב)

אופן הכנה |

ממיסים שוקולד לבן ו-25 גרם שמנת מתוקה עד להמסה מלאה. בקערה נפרדת ממיסים 70 גרם שוקולד חלב.

בקערה גדולה שמים שמנת מתוקה , פודינג וניל, תמצית וניל ומקציפים עד למרקם יוגורט.
מוסיפים את תערובת השוקולד הלבן והחלב ומערבבים עד לאיחוד.

מוסיפים שוקולד חלב גרוס ומקפלים לאיחוד.

מוזגים את הבלילה לקריסטלים ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.

 

הכנת הגנאש:

7. ממיסים שמנת מתוקה ושוקולד חלב בפולסים עד להמסה מלאה.

8. מוזגים מעל הקריסטלים הקפואים ומחזירים למקפיא לשעה.

הכנת הכיתוב:

שמים נטיפים בטעם שוקולד בתוך שקית זילוף ומכניסים את השקית לכוס עם מים רותחים ומחכים עד שהכל יימס.

.מזלפים לתוך תבנית אותיות את הכיתוב שבחרתם , מעבירים למקפיא ל10 דק ומחלצים בעדינות.
מקשטים בפניני שוקולד , שמים את הכיתוב וזה מוכן.

*שומרים את המוס במקפיא ולפני האכילה מפשירים 20-25 דקות – מומלץ לאכול את המוס שהוא חצי קפוא!*

אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

 

פרסום ממומן בשיתוף מימונס.

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד