בקערת מיקסר עם וו גיטרה / במעבד מזון (אפשר להכין את הבצק גם ידני) שמים את הקמח, אבקת סוכר , חמאה ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למנוחה של שעה / עד שהבצק מרגיש לכם נוח לעבודה.
מחממים תנור ל175 מעלות.
מקמחים מעט את משטח העבודה , מרדדים למלבן, מורחים בנדיבות נוטלה ומגלגלים.
מכניסים לאפייה של 25-30 דק / עד להשחמה קלה.
מצננים מעט בחוץ ומכניסים למקפיא לשעה / עד שהרולדה קרה לחלוטין.
מוציאים ופורסים לעוגיות.
הערות:
במידה ואתם מרגישים שהבצק יבש יש להוסיף כפית – כף חלב.
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷