בקערת מיקסר עם וו גיטרה / במעבד מזון שמים את הקמח,אבקת סוכר וחמאה ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
מעבירים למקרר לשעה / עד שהבצק מרגיש לכם נוח לעבודה.
מחממים תנור ל170 מעלות.
מחלקים את הבצק ל3 חתיכות שוות ומרדדים כל חלק לריבוע (לאחר הרידוד העברתי את ריבועי הבצק לכמה דקות למקפיא כדי שיהיה לי נוח לעבוד).
מניחים ריבוע של בצק – מורחים מעל נוטלה – מעל מניחים עוד ריבוע של בצק – מורחים בנוטלה ומניחים את ריבוע הבצק האחרון.
מכניסים לתנור ל20-25 דק או עד להזהבה קלה.
מצננים לחלוטין , מפדרים מעל אבקת סוכר וחותכים לריבועים בגודל הרצוי.
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷