גלידת קפה

C0A3A747-714F-4B5E-90AB-CABF3E8B977E

מצרכים |

לגלידה:

250 מ"ל שמנת מתוקה

200 גרם חלב מרוכז

30 מ"ל אספרסו (שוט אחד – קראו הערות)

 

אופציה לתוספות:

פקאנים מסוכרים

שוקולד מריר גרוס

אופן הכנה |

מכינים את האספרסו ומניחים בצד להתקרר.

מקציפים שמנת מתוקה למרקם יוגורט , מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים לאיחוד.

מוסיפים שוט אספרסו ומערבבים (במידה ואתם ורוצים להוסיף תוספות זה הזמן).

מוזגים את הגלידה לתבנית / קופסא ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.

 

הערות:

לגבי האספרסו – ממליצה כל פעם להוסיף קצת , לערבב ולבדוק את הטעם עד שתגיעו לטעם המדוייק שאתם אוהבים – אם אתם רוצים טעם יותר חזק אפשר להוסיף עוד אספרסו.

 

פרסום ממומן בשיתוף דלונגי.

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד