מחממים תנור ל180 מעלות.
הכנת המילוי – מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה ומעבירים לשקית זילוף.
פותחים את הבצק עלים על משטח העבודה (אם הוא לא מרודד מספיק תרדדו עוד קצת – אבל שלא יהיה דק מידי).
מחלקים לריבועים – אני עשיתי כל ריבוע בגודל של 8×8.
מזלפים באמצע מלית , לוקחים את 2 הפינות המרוחקות ומחברים טוב וחוזרים על הפעולה עם 2 הפינות האחרות (ראו בסרטון)
מניחים על מגש עם נייר אפייה , מורחים בביצה ומכניסים לאפייה של 30-35 דק / עד שהמאפה מזהיב.
לאחר שהמאפה מתקרר מפדרים מעל אבקת סוכר ואוכלים.
הערות:
כמות המאפים משתנה לפי הגודל שעשיתם.
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷