אוזני המן פרווה במילוי בראוניז

5431b27d-152a-4ebc-887d-e4dab88b44f2

מצרכים |

לבצק פריך:

200 גרם נטורינה בטעם חמאה
85 גרם אבקת סוכר (1/2 כוס + 3 כפות)
300 גרם קמח (2 כוסות + 2 כפות)
2 חלמונים (L)
1/2 כפית תמצית וניל

למילוי בראוניז:
50 גרם שוקולד מריר
50 גרם נטורינה בטעם חמאה
50 גרם סוכר (1/4 כוס)
1 חלמון
20 גרם קמח (2 כפות שטוחות)

אופן הכנה |

מתחילים בהכנת הבצק:

בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים קמח, נטורינה, אבקת סוכר ומערבבים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים 2 חלמונים ותמצית וניל ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
מעבירים את הבצק למקרר למנוחה של 30 דק.

עוברים להכנת המלית:
ממיסים שוקולד ונטורינה בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה. מוסיפים סוכר וחלמון ומערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים לאיחוד. מעבירים את התערובת לשקית זילוף, סוגרים אותה ומכניסים למקרר ל20-30 דק.

שלב ההרכבה:
מרדדים את הבצק יחסית דק (אבל לא מידי) , קורצים עיגולים , מזלפים מילוי בראוניז, סוגרים היטב ומעבירים למקפיא ל-30 דקות / עד שהאוזני המן קופאות.

מחממים תנור ל-175 מעלות סטטי ואופים כ12-15 דק / עד שהאוזני המן מזהיבות מעט בקצוות.
מקררים היטב , ממיסים שוקולד מריר ומזלפים על צד אחד של האוזן המן.

הערות:
* מומלץ להוסיף מטבעות שוקולד במילוי.
* למה חשוב לרדד את הבצק דק? -המטרה היא לקצר את זמן האפייה כדי שהמילוי לא יתייבש.
* במידה והשתמשת בחלמונים קטנים / שהבצק מרגיש יבש יש להוסיף 1-2 כפות מים.
*יש לאכול את האוזני המן ביום האפייה.

 

פרסום ממומן בשיתוף שמרית.

שתפו את המתכון >>>

תפריט נגישות

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד