שניצל תירס ביתי

שניצל תירס

אני מאמינה שיש כאן המון אנשים שמכורים כמוני לשניצל תירס. אחרי שתגלו כמה קל להכין את זה בבית וכמה קריספי זה יוצא - יש מצב שכבר לא תקנו בסופר 😌

מצרכים |

 

לשניצל:

1 קופסת שימורים גדולה של תירס (לסנן טוב)

1 ביצה L

1 כוס קמח

2 כפות פירורי לחם

2 כפות שמן זית

כפית מלח שטוחה

 

לציפוי:

ביצה

פירורי לחם

שומשום

אופן הכנה |

מערבבים את כל המצרכים עד לתערובת אחידה.
מרטיבים / משמנים מעט את הידיים , יוצרים כדורים וכל כדור משטחים ומעצבים לצורת שניצל.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים למקפיא לשעה.
מחממים מחבת עם שמן.
טובלים כל שניצל בביצה , ואז בפירורי לחם עם השומשום ומטגנים מכל צד על להזהבה.

הערות:
– מי שרוצה לאפות – להכניס לתנור שחומם מראש על 190 מעלות , לרסס שמן על השניצל משני הצדדים ולהכניס לאפייה עד שמזהיב – לא מומלץ להכניס את השניצל קפוא.
– הכמות שתצא לכם תלויה בגודל שתעשו את השניצלים – לי יצאו 12 יחידות.

אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד