בקערה שמים שערות קדאיף וחמאה ומערבבים. מעבירים למחבת ומטגנים על אש נמוכה – בינונית עד להזהבה.
ממיסים שוקולד לבן ושוקולד חלב (כל אחד בקערה נפרדת).
מחלקים את תערובת הקדאיף שווה בשווה בין שני קערות השוקולד (יוצא 90 גרם לכל קערה), מוסיפים פיסטוקים/ אגוזי לוז ומערבבים לאיחוד.
לוקחים תבנית עם נייר אפייה, ומשטחים את התערובת באופן שווה (יחסית דק).
מכניסים להקפאה ל10 דק, מוציאים, שוברים לחתיכות ואוכלים.
שומרים במקפיא.
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷