מחממים תנור ל-175 מעלות.
בקערת מיקסר שמים ביצים וסוכר ומקציפים במשך 5 דק עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים שמן ולאחר מכן את הקמח, קקאו ואבקת אפייה ומקציפים עד לאיחוד.
לוקחים תבנית עם נייר אפייה ומשמנים את נייר האפייה היטב! מוזגים את הבלילה , משטחים באופן שווה ואופים כ10-14 דק / עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.
מגלגלים את הרולדה עם הנייר אפייה , מכסים במגבת ומניחים בצד לצינון (חצי שעה).
לקצפת:
מקציפים את כל המצרכים עד לקבלת קצפת יציבה.
לציפוי:
ממיסים את השוקולד והשמן בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
הרכבת הרולדה:
פותחים את הרולדה ומעל משטחים את הקרם באופן שווה מגלגלים ומעבירים אותה לרשת עם נייר אפייה מתחת.
מוזגים מעל את ציפוי השוקולד, מעבירים בעדינות לצלחת הגשה ארוכה, שמים מעל שבבי שוקולד ומכניסים למקרר לשעה וזה מוכן!
אם הכנתם את המתכון, תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷