רולדת שוקולד נוסטלגית

רולדת שוקולד נוסטלגית

רולדת שוקולד מדהימה קלה להכנה, ברגע שתטעמו אותה היא תחזיר אתכם לטעמי הילדות הנוסטלגיים!🥹🍫

מצרכים |

לרולדה:

4 ביצים

100 גרם סוכר (1/2 כוס)

35 גרם שמן (3 כפות)

80 גרם קמח (1/2 כוס)

20 גרם קקאו (2 כפות)

1/2 כפית אבקת אפייה

 

לקרם:

250 מ״ל שמנת מתוקה

40 גרם אינסטנט פודינג וניל (1/2 חבילה)

60 מ״ל חלב (1/4 כוס)

 

לציפוי:

200 גרם שוקולד מריר / חלב

2 כפות שמן

לעיטור:

שבבי שוקולד / מקופלת

אופן הכנה |

מחממים תנור ל-175 מעלות.
בקערת מיקסר שמים ביצים וסוכר ומקציפים במשך 5 דק עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים שמן ולאחר מכן את הקמח, קקאו ואבקת אפייה ומקציפים עד לאיחוד.
לוקחים תבנית עם נייר אפייה ומשמנים את נייר האפייה היטב! מוזגים את הבלילה , משטחים באופן שווה ואופים כ10-14 דק / עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.
מגלגלים את הרולדה עם הנייר אפייה , מכסים במגבת ומניחים בצד לצינון (חצי שעה).

לקצפת:
מקציפים את כל המצרכים עד לקבלת קצפת יציבה.
לציפוי:
ממיסים את השוקולד והשמן בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.

הרכבת הרולדה:
פותחים את הרולדה ומעל משטחים את הקרם באופן שווה מגלגלים ומעבירים אותה לרשת עם נייר אפייה מתחת.
מוזגים מעל את ציפוי השוקולד, מעבירים בעדינות לצלחת הגשה ארוכה, שמים מעל שבבי שוקולד ומכניסים למקרר לשעה וזה מוכן!

אם הכנתם את המתכון, תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד