מחממים תנור ל-175 מעלות.
בקערת מיקסר שמים ביצים וסוכר ומקציפים במשך 5 דק עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים שמן ותמצית וניל ומקציפים.
מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומקציפים עד לאיחוד.
לוקחים תבנית עם נייר אפייה ומשמנים את נייר האפייה היטב! מוזגים את הבלילה , משטחים באופן שווה ואופים כ10-14 דק / עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.
מגלגלים את הרולדה עם הנייר אפייה , מכסים במגבת ומניחים בצד לצינון (חצי שעה – שעה).
עוברים להכנת הקצפת:
מקציפים שמנת מתוקה , פודינג וניל וחלב עד לקבלת קצפת יציבה.
הרכבת הרולדה:
פותחים את הרולדה, מורחים בפנים ריבת חלב
(אם השתמשתם בריבת חלב יציבה – תמיסו במיקרוגל 20 שניות שיהיה לכם יותר קל למרוח).
ומעל משטחים את הקרם באופן שווה (משאירים מעט בצד לציפוי) , מגלגלים ומעבירים לצלחת הגשה ארוכה.
מצפים את הרולדה ביתרת הקצפת , מזלפים ריבת חלב, מפזרים קוקוס וזה מוכן!
שומרים במקרר.
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷