מחממים תנור ל-175 מעלות.
בקערת מיקסר שמים ביצים וסוכר ומקציפים במשך 5 דק עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים שמן ותמצית וניל ומקציפים.
מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומקציפים עד לאיחוד.
לוקחים תבנית עם נייר אפייה ומשמנים את נייר האפייה היטב! מוזגים את הבלילה , משטחים באופן שווה ואופים כ10-14 דק / עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.
מגלגלים את הרולדה עם הנייר אפייה , מכסים במגבת ומניחים בצד לצינון (חצי שעה).
עוברים להכנת הקצפת:
מקציפים שמנת מתוקה , פודינג וניל וחלב עד לקבלת קצפת יציבה.
הרכבת הרולדה:
פותחים את הרולדה, מורחים בפנים ממרח לוטוס (ממליצה להמיס במיקרוגל 20-30 שניות כדי שיהיה לכם נוח למרוח).
מעל משטחים את הקרם באופן שווה , מגלגלים ומעבירים את הרולדה לרשת ומתחת לרשת שמים נייר אפייה.
מצפים את הרולדה בממרח לוטוס מומס ומזלפים שוקולד לבן. בעזרת פלטה מעבירים בעדינות את הרולדה לצלחת הגשה ארוכה ומכניסים למקרר להתייצבות.
*ממליצה לאכול את הרולדה ביום למחרת היא תהיה הרבה יותר טעימה!
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷