קרפ ללא גלוטן

Screenshot 2024-11-19 at 19.00.33

ביום שהכנתי לראשונה את הקרפים האלו - הפסקתי להכין את הקרפים הרגילים עם הגלוטן. הם יוצאים עדינים , טעימים אפילו בלי מילוי ואתם פשוט הולכים להתמכר למתכון הזה!

מצרכים |

2 ביצים (L)

1 וחצי כוסות חלב

1 כפית תמצית וניל

3 כפות שמן

1/4 כוס סוכר

1 כוס קורנפלור

 

למילוי:

כל ממרח שאוהבים

אופן הכנה |

מערבבים עם מטרפה את כל המצרכים ביחד עד לקבלת תערובת אחידה. (הבלילה יוצאת מאוד נוזלית וזה בסדר!)
במידה ונשארים מעט גושי קורנפלור מומלץ לסנן את הבלילה.
משמנים מחבת במעט חמאה, שופכים מהבלילה ומזיזים אותה מצד לצד עד שהיא מכסה את כל המחבת בשכבה אחידה. לאט לאט אתם תראו שהבלילה מתחילה להתייצב.
מטגנים את הקרפ כדקה מכל צד או עד מעט הזהבה.
מורחים ממרח שאוהבים.

 

הערות:
-לא לשפוך יותר מידי בלילה למחבת כי אח״כ הקרפ יצא לכם מאוד עבה.
-יש להפוך את הקרפ בעדינות, ממליצה לעשות את זה עם פלטה.

אם הכנתם את המתכון, תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד