מערבבים עם מטרפה את כל המצרכים ביחד עד לקבלת תערובת אחידה. (הבלילה יוצאת מאוד נוזלית וזה בסדר!)
במידה ונשארים מעט גושי קורנפלור מומלץ לסנן את הבלילה.
משמנים מחבת במעט חמאה, שופכים מהבלילה ומזיזים אותה מצד לצד עד שהיא מכסה את כל המחבת בשכבה אחידה. לאט לאט אתם תראו שהבלילה מתחילה להתייצב.
מטגנים את הקרפ כדקה מכל צד או עד מעט הזהבה.
מורחים ממרח שאוהבים.
הערות:
-לא לשפוך יותר מידי בלילה למחבת כי אח״כ הקרפ יצא לכם מאוד עבה.
-יש להפוך את הקרפ בעדינות, ממליצה לעשות את זה עם פלטה.
אם הכנתם את המתכון, תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷