מחממים תנור ל180 מעלות
חותכים את הבצק עלים לגודל הרצוי, (מלבן / ריבוע) מניחים אותם בתבנית עם נייר אפייה, מעל הבצק מניחים עוד נייר אפייה ומעל מניחים תבנית (על מנת שהבצק עלים לא יעלה – ראו בסירטון) – מכניסים לאפייה ל25-35 דק / עד להזהבה.
מוציאים את התבנית ומעלים ל210 מעלות.
מסירים את התבנית העליונה ואת נייר האפייה ומפדרים מעל הבצק שכבה דקה! של אבקת סוכר. מכניסים לתנור ל5 דק עד שהאבקת סוכר מתקרמלת ומבריקה.
מצננים בחוץ.
הכנת הקרם:
מקציפים את כל המצרכים עד לקבלת קצפת יציבה.
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול ומתחילים בשלב ההרכבה.
לוקחים ריבוע של בצק עלים,מזלפים קרם ומניחים מעל שכבה שנייה של בצק ,מזלפים שוב קרם ומניחים שכבה שלישית. מפדרים מעל אבקת סוכר, ומעבירים למקרר להתייצבות של שעה – שעתיים.
הערות:
חשוב לאכול את הקינוח באותו היום!
ניתן לפדר אבקת סוכר כבר בהתחלה ולאפות רק עד הזהבה (ואז לא צריך להכניס שוב ל210 מעלות.)
אם הכנתם את המתכון, תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷