מחממים תנור ל150 מעלות.
בקלחת שמים שמנת מתוקה מחית וניל ומחית פיסטוק ומביאים לרתיחה קלה על הגז.
בקערה נפרדת שמים חלמונים וסוכר ומערבבים.
עושים השוואת טמפרטורות – שופכים ב3-4 פעימות מעט מהתערובת של השמנת לתערובת החלמונים ומערבבים.
מעבירים את התערובת דרך מסננת (כדי לבדוק שאין גושי חלמונים שנקרשו).
מניחים תבניות אישיות / זוגיות חסינות חום על מגש טיפה עמוק ומוזגים לתוכן את התערובת, (במידה ויש לכם כמו ״קצף״ מעל ניתן להוריד את זה עם כף). שופכים על המגש מים רותחים שיגיעו עד חצי מגובה התבניות האישיות.
אופים כ20-25 דק (תזיזו את התבנית של הקרם ברולה אם הוא רוטט – זה אומר שהוא מוכן).
מצננים בחוץ ומעבירים למקפיא לפחות ל5 שעות להתייצבות.
מפזרים מעל סוכר , שורפים עם ברנר, מפזרים פיסטוקים גרוסים וזה מוכן!
*שומרים במקפיא*
הערות:
•בשום אופן לא להשתמש בתמצית וניל! זה לא יביא לכם את אותה התוצאה.
•ניתן להקפיא את הקרם ברולה עד חודש (ללא הסוכר).
•תשימו סוכר מעל לפני ההגשה.
•חייב ברנר.
• ממליצה לאכול את הקרם ברולה שהוא חצי קפוא (לדעתי זה הכי טעים ככה 😍)
•עם החלבונים שנשארו ניתן להכין – קרמבו, נשיקות מרנג, פבלובה, מקרונים וכו'.
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷