קראמבל תפוחים

Screenshot 2024-11-19 at 16.30.45

מצרכים |

לתערובת התפוחים:

4-5 תפוחים מזן גראנד סמית (הירוקים)

2 כפות סוכר

1 כפית קינמון

1 כפית מחית / תמצית וניל.

 

לקראמבל:

140 גרם קמח (1 כוס)

100 גרם חמאה / נטורינה

1/3 כוס סוכר לבן / חום דמררה

 

לטופינג:

אבקת סוכר וגלידת וניל

אופן הכנה |

מחממים תנור ל180 מעלות.
מקלפים את התפוחים, חותכים לקוביות ומעבירים לקערה. מוסיפים סוכר, קינמון ומחית וניל ומערבבים. מעבירים לכלי חסין מחום.

לקראמבל:

בקערה שמים את כל המצרכים ומערבבים עם הידיים או במעבד מזון עד לקבלת בצק. שמים מעל התפוחים.
מכניסים לתנור 25-30 דקות או עד להזהבה.
מומלץ לפדר מעל אבקת סוכר ולאכול עם גלידת וניל מעל 🍦

אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד