מחממים תנור ל180 מעלות.
קורצים מכל טורטיה 3 עיגולים. (מה לעשות עם השאריות ראו הערות).
מתיזים מעט שמן על תבנית מאפינס, ומניחים בפנים את העיגולים.
מכניסים לתנור ל10-15 דק / עד שמשחים.
בזמן שזה בתנור תכינו את הסלט.
לחתוך אבוקדו, עגבניות, בצל סגול , לסחוט מעט מיץ לימון מעל ומלח. (אפשר להכין כל סלט / תוספת שאוהבים)
ממלאים ואוכלים וזה קראציייי ברמות! 😋
הערות:
את שאריות הטורטיה תחתכו לחתיכות ותרססו מעל מעט שמן (אפשר לתבל בתבלינים שאוהבים) תניחו על מגש עם נייר אפייה, ותכניסו לתנור לכמה דקות עד להשחמה ויש לכם חטיפי טורטיה קריספים שאפשר לאכול עם גבינה,רוטב סלסה…
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷