אוטמים את הרינג מצד אחד עם ניילון נצמד ונייר כסף ומניחים על מגש. (לחילוץ קל ממליצה לשים גם שקף בצדדים של הרינג).
מסדרים את העוגיות לוטוס – כשהצד של הכיתוב כלפי מטה.
בקערה מקציפים שמנת מתוקה למרקם יוגורט. מוסיפים חלב מרוכז ומערבבים עד לאיחוד.
שופכים את התערובת מעל העוגיות – מסדרים בעדינות מעל עוד שכבה של עוגיות ומעבירים למקפיא ללילה.
מחלצים בעדינות וחותכים לפי גודל העוגיה (חשוב לעבוד במקום קר ובמהירות , במידה ואת מרגישה שהגלידה מתחילה להנמס תכניסי אותה בחזרה למקפיא לעוד כמה דקות).