גלידת קסטה אוראו

Screenshot 2024-11-07 at 19.44.44

מצרכים |

125 גרם שמנת מתוקה

80 גרם חלב מרוכז

16 עוגיות אוראו (לגלידה + לפירורי אוראו)

אופן הכנה |

בקערה שמים שמנת מתוקה ומקציפים למרקם יוגורט. מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים לאיחוד. טוחנים 3-4 עוגיות ומוסיפים לתערובת ומערבבים לאיחוד.
מוזגים לתבנית סיליקון עם שקעים בצורת עיגול בגודל העוגיה ומכניסים למקפיא ל5 שעות לפחות.
מפרידים את העוגיות אוראו , ובחלק אחד שמים את הגלידה וסוגרים עם החלק השני וזה מוכן! 😍

 

הערות:
• ניתן למזוג את הבלילה לרינג עם ניילון נצמד בתחתית / תבנית עם נייר אפייה ואז לאחר ההקפאה לקרוץ עם קורצן בגודל של העוגיה. אך קחו בחשבון שתצטרכו לקרוץ בזריזות כי הגלידה תתחיל להנמס. – במצב כזה להחזיר למקפיא.
• אפשר להשיג את התבנית בכל חנות אפייה

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד