בקערה שמים שמנת מתוקה ומקציפים למרקם יוגורט. מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים לאיחוד. טוחנים 3-4 עוגיות ומוסיפים לתערובת ומערבבים לאיחוד.
מוזגים לתבנית סיליקון עם שקעים בצורת עיגול בגודל העוגיה ומכניסים למקפיא ל5 שעות לפחות.
מפרידים את העוגיות אוראו , ובחלק אחד שמים את הגלידה וסוגרים עם החלק השני וזה מוכן! 😍
הערות:
• ניתן למזוג את הבלילה לרינג עם ניילון נצמד בתחתית / תבנית עם נייר אפייה ואז לאחר ההקפאה לקרוץ עם קורצן בגודל של העוגיה. אך קחו בחשבון שתצטרכו לקרוץ בזריזות כי הגלידה תתחיל להנמס. – במצב כזה להחזיר למקפיא.
• אפשר להשיג את התבנית בכל חנות אפייה