קינוחי כנאפה אישיים

קינוחי כנאפה אישיים

מצרכים |

שערות קדאיף (מופשר על פי הוראות היצרן)

גבינת מוצרלה

חמאה מומסת (60-80 גרם תלוי בכמות היחידות)

 

למי סוכר:

1/4 כוס מים

1/4 כוס סוכר

 

לטופינג:

פיסטוקים גרוסים

אופן הכנה |

מחממים תנור ל200 מעלות.
מתחילים עם הכנת מי הסוכר:
בקלחת שמים מים וסוכר ומרתיחים על הגז עד שכל הסוכר נמס. מניחים בצד להתקרר.

ממשיכים להכנת הכנאפה:
לוקחים רצועות של שערות קדאיף ומורחים אותן בנגיעה של חמאה מומסת.
בתוך תבנית שקעים מסדרים את השערות קדאיף אחד על השני (ראו בסרטון).
באמצע מניחים גבינת מוצרלה (לא להתקמצן) , סוגרים את הצדדים, מהדקים היטב ומועכים מעט למעלה.
מוזגים מעל חמאה מומסת ומכניסים לאפייה של 20-25 דק / עד להזהבה.
לאחר האפייה מוזגים מעל כל כנאפה מי סוכר ולאחר שמתקרר מעט מחלצים מהתבנית ומפזרים פיסטוקים גרוסים.

 

הערות:
-כמות המי סוכר משתנה אם בחרתם להכין יותר יחידות.
-מומלץ לאכול את הכנאפה שהוא חם.

אם הכנתם את המתכון, תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד