מתחילים עם הכנת שכבת הקדאיף:
קוצצים דק את השערות קדאיף, מעבירים לקערה ומוסיפים את החמאה מומסת ואבקת הסוכר.
מערבבים ומעבירים למחבת ומטגנים על אש נמוכה – בינונית עד להזהבה (כמו בסרטון, חשוב לערבב מידי פעם שלא ישרף). מניחים להתקרר בצד.
עוברים להכנת הקרם:
בקערה שמים שמנת מתוקה, פודינג וניל ואבקת סוכר ומקציפים לקרם יציב. מוסיפים גבינה לבנה ומקפלים לאיחוד.
הרכבת השכבות:
שמים בתחתית הקריסטל מעט משערות הקדאיף ומשטחים, מזלפים מהקרם ומעל שמים עוד שכבה של שערות קדאיף ומפזרים פיסטוקים.
הערות:
– ניתן להקפיא ולהפשיר במקרר (אך קחו בחשבון שהשערות קדאיף לא יהיו קריספיות).
– ניתן להכין גם בתבנית גדולה.
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷