קולפי – גלידה פופולרית ברחבי הודו!

Screenshot 2024-11-19 at 17.05.29

מי שלא יודע אני הודית :) ואחד הדברים שחשובים לי זה להמשיך את המסורת וללמוד להכין קינוחי הודים. קולפי היא אחת הגלידות המוכרות בהודו כך שאם ביקרתם בהודו ויש לכם געגועים זה הזמן להכין אותה כי היא כל כך קלה!

מצרכים |

2 שמנת מתוקה (500 מ״ל)

1 פחית חלב מרוכז

1 כוס חלב

1/2 כפית הל (או לפי הטעם שאתם אוהבים)

פיסטוקים גרוסים

אופן הכנה |

בקערה שמים שמנת מתוקה,חלב מרוכז וחלב ומקציפים עד לאיחוד. (התערובת נשארת נוזלית וזה בסדר – זה מתייצב בהקפאה). מוסיפים הל ומערבבים.
מעבירים לקופסא – מפזרים פיסטוקים ומכניסים להקפאה של לילה.
ובתכלס? זה מוכן! כל מה שנשאר זה לאכול ולא להאמין כמה שהגלידה הזאת טעימה! 🤤

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד