מחממים תנור ל175 מעלות.
בקערה שמים ביצים וסוכר ומקציפים לתערובת תפוחה. מוסיפים שמן ושמנת מתוקה ומקציפים.
מוסיפים קמח,קקאו ואבקת אפייה ומערבבים לאיחוד. מעבירים למנג׳טים (אני שמתי את הבלילה בשקית זילוף שיהיה יותר נוח).
ומכניסים לאפייה של 15-18 דק׳ / עד שקיסם ננעץ יוצא יבש. מניחים בצד להתקרר.
לקצפת:
בקערה שמים שמנת,פודינג וחלב ומקציפים לקצפת יציבה. מוסיפים אוראו טחון ומקפלים לאיחוד.
מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנטר עגול, מזלפים מעל הקאפקייקס , ומקשטים בעוגיות אוראו.
*שומרים במקרר*
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷