בסיר שמים סולת,סוכר,מים ושמן ומבשלים על אש נמוכה – בינונית עד לבעבוע.
שמים קמח בקערה ומעל שמים את תערובת הסולת ומערבבים עד לקבלת בצק. (הבצק יהיה חמים אז לערבב בזהירות אפשר להעזר בהתחלה בכף).
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד למנוחה של 30 דק.
מחלקים את הבצק לכדורים ומכסים אותם כדי שלא יתייבשו בזמן הרידוד.
מרדדים כל כדור לעיגול (יחסית דק אבל לא מידי).
ומניחים בצד. (גם אותם מכסים כדי שלא יתייבשו).
מטגנים בסיר עם שמן עמוק על אש בינונית , מניחים ומחכים שהבצק יתנפח (אם לא מתנפח ״להשקות״ אותו בשמן שיעזור לו להתנפח – ראו בסירטון). מטגנים משני הצדדים עד להזהבה קלה.
מסננים היטב את כל השמן ומעבירים לקופסא / תבנית עם נייר סופג ומכסים.
וזה מוכןןןן! ואמאלה כמה שזה טעים! יאלה מחכה לתיוגים שלכם 😍