פסטה שמנת פטריות

Screenshot 2024-11-19 at 18.41.11

מצרכים |

פסטה פפרדלה (לבשל לפי הוראות היצרן – ראו הערות בסוף המתכון)

1 בצל קטן

סלסלת פטריות פורטבלו / שמפיניון

1 מיכל שמנת לבישול (250 גרם)

מעט שמן לטיגון

מלח

פלפל

קורט אגוז מוסקט

פרמז'ן

אופן הכנה |

מכינים פסטה לפי הוראות היצרן ומניחים בצד.
שמים מעט שמן על מחבת ונותנים לו להתחמם.
בינתיים חותכים בצל ופטריות לפרוסות דקות.
שמים את הבצל במחבת מערבבים וסוגרים מעל עם מכסה כדי שהבצל יתרכך. (מידי פעם לערבב).
לאחר שהבצל התרכך והזהיב מעט מוסיפים את הפטריות , מערבבים ושוב סוגרים את המכסה עד שהפטריות מתרככות. (גם כאן לערבב מידי פעם).
מוסיפים את השמנת , מלח , פלפל ואגוז מוסקט
ונותנים לרוטב להתבשל עד שהוא מבעבע ומסמיך מעט.
סוגרים את הגז, מוסיפים את הפסטה, מערבבים , מעבירים לצלחת הגשה ומגרדים מעל פרמזן.

 

הערות:
•הפסטה מגיעה בתוך החבילה בעיגולים – שמתי 4 כאלה.
•מכינים כמות פסטה יותר גדולה? תכפילו את כמות הרוטב.
•אם אתם רוצים רוטב פחות סמיך, תוסיפו קצת מהמים של הפסטה.

אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד