מכינים פסטה לפי הוראות היצרן ומניחים בצד.
שמים מעט שמן על מחבת ונותנים לו להתחמם.
בינתיים חותכים בצל ופטריות לפרוסות דקות.
שמים את הבצל במחבת מערבבים וסוגרים מעל עם מכסה כדי שהבצל יתרכך. (מידי פעם לערבב).
לאחר שהבצל התרכך והזהיב מעט מוסיפים את הפטריות , מערבבים ושוב סוגרים את המכסה עד שהפטריות מתרככות. (גם כאן לערבב מידי פעם).
מוסיפים את השמנת , מלח , פלפל ואגוז מוסקט
ונותנים לרוטב להתבשל עד שהוא מבעבע ומסמיך מעט.
סוגרים את הגז, מוסיפים את הפסטה, מערבבים , מעבירים לצלחת הגשה ומגרדים מעל פרמזן.
הערות:
•הפסטה מגיעה בתוך החבילה בעיגולים – שמתי 4 כאלה.
•מכינים כמות פסטה יותר גדולה? תכפילו את כמות הרוטב.
•אם אתם רוצים רוטב פחות סמיך, תוסיפו קצת מהמים של הפסטה.
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷