מחממים תנור ל200 מעלות.
מקלפים את הבטטות , חותכים לקוביות ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. מזלפים מעל מעט שמן זית, מערבבים ומכניסים לתנור עד לריכוך.
מצננים מעט.
מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
במעבד מזון / בעזרת בלנדר מוט טוחנים את הבטטות ביחד עם חמאה , שמנת מתוקה, מלח , פלפל ואגוז מוסקט עד שמתקבל קרם סמיך.
מחממים מחבת על אש נמוכה בינונית, מוזגים את הקרם בטטה ו״פותחים״ אותו. מוסיפים מעט מהמי פסטה ומערבבים. (הקרם יוצא סמיך , במידה ואתם רוצים קרם טיפה יותר נוזלי תוסיפו עוד מי פסטה)
מוסיפים את הפסטה, מערבבים וכשמגישים מגרדים מעל מלא פרמזן!
פרסום ממומן בשיתוף לה מוליזנה