פסטה קרם בטטה

IMG_5198

מצרכים |

250 גרם פסטה פטוצ׳יני של לה מוליזנה

2 בטטות בינוניות

שמן זית

250 מ״ל שמנת מתוקה

15 גרם חמאה

מלח

פלפל שחור

1/4 כפית אגוז מוסקט

מי פסטה

פרמזן

אופן הכנה |

מחממים תנור ל200 מעלות.

מקלפים את הבטטות , חותכים לקוביות ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. מזלפים מעל מעט שמן זית, מערבבים ומכניסים לתנור עד לריכוך.

מצננים מעט.

מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

במעבד מזון / בעזרת בלנדר מוט טוחנים את הבטטות ביחד עם חמאה , שמנת מתוקה, מלח , פלפל ואגוז מוסקט עד שמתקבל קרם סמיך.

מחממים מחבת על אש נמוכה בינונית, מוזגים את הקרם בטטה ו״פותחים״ אותו. מוסיפים מעט מהמי פסטה ומערבבים. (הקרם יוצא סמיך , במידה ואתם רוצים קרם טיפה יותר נוזלי תוסיפו עוד מי פסטה)

מוסיפים את הפסטה, מערבבים וכשמגישים מגרדים מעל מלא פרמזן!

פרסום ממומן בשיתוף לה מוליזנה

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד