בקערה שמים את כל מצרכי הפנקייק ומערבבים עד לתערובת אחידה ללא גושים.
להכנת תערובת הקינמון:
בקערה קטנה שמים חמאה מומסת,סוכר חום וקינמון. מוסיפים 2 כפות מבלילת הפנקייק , מערבבים ומעבירים לשקית זילוף.
מחממים מחבת ומשמנים מעט בחמאה.
יוצקים מעט מהבלילה, ובאמצע מזלפים מתערובת הקינמון , כשנוצרות בועות הופכים את הפנקייק ומטגנים לעוד 20-30 שניות.
ממשיכים כך עם יתרת הבלילה.
הכנת קרם שמנת:
מערבבים את כל הצרכים לתערובת חלקה.
ומזלפים מעל הפנקייקים.
הערות:
•מומלץ לאכול בסמוך להכנה.
•לא כולם יתחברו לקרם שמנת אז אפשר להחליף למייפל או לתוספת אחרת שאתם מעדיפים
•אם אתם אוהבים טעם חזק יותר של קינמון אפשר להוסיף עוד
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷