פיצת קוטג' ללא גלוטן

WhatsApp Image 2025-04-05 at 14.33.20

פיצת קוטג׳ בגרסה הכשרה לפסח - אוורירית, טעימה ואין שום סיכוי שתסתפקו בחתיכה אחת. ואגב, יש לי תחושה שאתם תכינו את המתכון הזה הרבה במהלך החג! 🤤🤩

מצרכים |

1 גביע קוטג' (250 גרם)

2 ביצים

1/2 כוס שמן (50 גרם)

1/2 2 כוסות קמח מולינו ירוק (215 גרם)

2 כפיות אבקת אפייה (6 גרם)

1 כפית מלח (5 גרם)

 

לטופינג:

רוטב עגבניות (אני הכנתי לפי העין ושמתי – רסק עגבניות , עגבניות מרוסקות , מלח , פלפל, אורגנו ומעט סוכר)

גבינת מוצרלה / צהובה מגורדת

כל תוספת שאוהבים

אופן הכנה |

מחממים תנור ל-190 מעלות.

בקערה שמים את כל המצרכים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה.

משמנים מעט את הידיים , יוצרים כדורים ומשטחים על תבנית עם נייר אפייה. שמים רוטב , גבינה , תוספות שאוהבים ואופים 15-20 דקות / עד להזהבה.

 

אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד