פיצה משפחתית

F6343D69-6FF9-470C-AE31-AACB646DAA6A

מצרכים |

לבצק:

750 גרם קמח

14 גרם שמרים יבשים

14 גרם סוכר

480 מ"ל מים קרים

20 גרם שמן זית / קנולה

2 כפיות שטוחות מלח

 

לטופינג:

רוטב עגבניות (להכין / לקנות)

200 גבינת מוצרלה

300 גבינת גאודה

כל תוספת שאוהבים

 

 

אופן הכנה |

בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח , שמרים , סוכר ומערבבים. מוסיפים בהדרגה את המים והשמן ולשים 5 דק על מהירות נמוכה. לאחר 5 דק מוסיפים את המלח ולשים עוד 7 דק / פיתוח חלון גלוטן. (יוצא בצק רך ומעט דביק).
מעבירים לקערה משומנת ומתפיחים כשעה / עד הכפלת נפח.

מחממים תנור ל-190 מעלות סטטי.

מחלקים את הבצק ל-2.

מקמחים מעט את משטח העבודה וכל חלק של בצק מרדדים למלבן בגודל של התבנית.

מרימים את הבצק בעדינות ומעבירים אותו לתבנית עם נייר אפייה (אם יש צורך תפתחו אותו עוד קצת ותעצבו אותו לגודל של התבנית) , מורחים רוטב עגבניות , מפזרים גבינות, מעל תוספות ומכניסים לאפייה

ל-20-30 דקות / עד השחמה.

 

הערות:

איך יודעים אם יש חלון גלוטן? הכנסו להיילייט ״טיפים והסברים״ אני מדגימה שם.
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

תפריט נגישות

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד