בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח , שמרים , סוכר ומערבבים. מוסיפים בהדרגה את המים והשמן ולשים 5 דק על מהירות נמוכה. לאחר 5 דק מוסיפים את המלח ולשים עוד 7 דק / פיתוח חלון גלוטן. (יוצא בצק רך ומעט דביק).
מעבירים לקערה משומנת ומתפיחים כשעה / עד הכפלת נפח.
מחממים תנור ל-190 מעלות סטטי.
מחלקים את הבצק ל-2.
מקמחים מעט את משטח העבודה וכל חלק של בצק מרדדים למלבן בגודל של התבנית.
מרימים את הבצק בעדינות ומעבירים אותו לתבנית עם נייר אפייה (אם יש צורך תפתחו אותו עוד קצת ותעצבו אותו לגודל של התבנית) , מורחים רוטב עגבניות , מפזרים גבינות, מעל תוספות ומכניסים לאפייה
ל-20-30 דקות / עד השחמה.
הערות:
איך יודעים אם יש חלון גלוטן? הכנסו להיילייט ״טיפים והסברים״ אני מדגימה שם.
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷