פיצה

WhatsApp Image 2025-01-07 at 22.38.47

את נוהל מוצ״ש בסטורי שלי אני מאמינה שרובכם מכירים ואם לא כנראה שאתם חדשים כאן! אחרי המון בקשות הגיע הזמן לעלות לכם מתכון לפיצה כדי שגם אתם תצטרפו לנוהל שלנו 😜

מצרכים |

לבצק:
375 גרם קמח / קמח לחם
7 גרם שמרים יבשים
7 גרם סוכר (כפית שטוחה)
240 מ״ל מים
10 גרם שמן זית / קנולה (1.5 כפות)
1 כפית שטוחה מלח

לטופינג:
רוטב עגבניות (אפשר להכין / לקנות)
200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
כל תוספת שאוהבים

אופן הכנה |

בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח , שמרים , סוכר ומערבבים. מוסיפים בהדרגה את המים והשמן ולשים 5 דק על מהירות נמוכה. לאחר 5 דק מוסיפים את המלח ולשים עוד 7 דק / פיתוח רשת גלוטן. (יוצא בצק רך ומעט דביק).
מעבירים לקערה משומנת ומתפיחים כשעה / עד הכפלת נפח.
מעבירים את הבצק למשטח מקומח, לשים אותו מעט עם היד כדי שיהיה יותר נוח לעבודה , ומחלקים ל8 כדורים שווים (כל כדור 80 גרם ראו הערות). מכסים את הכדורים עם מגבת ומתפיחים עוד 20-30 דק.
מחממים תנור ל200 מעלות סטטי.

מניחים כל כדור על תבנית עם נייר אפייה ופותחים אותו בעזרת הידיים לגודל ולעובי שאתם בוחרים,
שמים מעל רוטב עגבניות , גבינת מוצרלה וכל תוספת שאוהבים.
מכניסים לאפייה ל15-20 דק / עד להשחמה.

 

הערות:
– אם אתם רוצים פיצות יותר קטנות תחלקו ליותר כדורים ולמשקל יותר קטן.
– איך יודעים אם הרשת גלוטן התפתחה? הכנסו להיילייט ״טיפים והסברים״ אני מדגימה שם.
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד