פונדנט שוקולד פרווה וללא גלוטן

WhatsApp Image 2025-01-25 at 13.57.39

מחפשים קינוח שהוא גם קל , טעים וזריז להכנה? אתם יודעים אחד כזה שאין סיכוי שיזהו שהוא פרווה - תשמרו את המתכון הזה כי הוא הולך להיות קבוע אצלכם אחרי ארוחה בשרית! (וגם כשיהיה לכם סתם דודא לשוקולד 😉)

מצרכים |

200 גרם שוקולד מריר
40 גרם שמן (1/4 כוס פחות כף)
2 ביצים ( M / L )
60 גרם סוכר (6 כפות)
40 גרם קורנפלור (4 כפות)

אופן הכנה |

מחממים תנור ל180 מעלות.
ממיסים את השוקולד והשמן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.
בקערה מערבבים את הביצים והסוכר.
מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים.
מוסיפים קורנפלור ומערבבים לאיחוד.
משמנים היטב כלים חסינים מחום , מוזגים את התערובת ומכניסים לאפייה של 12-15 דקות.
איך יודעים שמוכן? הצדדים מתייצבים ובאמצע עדיין רוטט.
שימו לב שזמני האפייה משתנים בין תנור לתנור אז תהיו על זה!

אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד