מחממים תנור ל180 מעלות.
ממיסים את השוקולד + החמאה במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
מוסיפים ביצים וסוכר ומערבבים. מוסיפים את הקמח ומערבבים לאיחוד.
מעבירים לתבנית אישית משומנת חסינה מחום , מוסיפים תוספות שאוהבים (שוקולד לבן,קינדר וכו׳)
אופים כ15 דקות (תלוי בתנור שלכם אז שימו עליו עין).
זה אמור להתייצב מעט בצדדים ובאמצע להשאר רוטט.
מצננים כ5 דקות , מפדרים מעל אבקת סוכר ואוכלים. (ממליצה לשים מעל גם כדור גלידה 🤤)
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷